Mærkedage

Levering af mad på mærkedage, helligdage, jul og nytår

  • På "skæve" helligdage leveres "højt belagt" smørrebrød eller lun ret.
  • Fastelavns mandag: Fastelavnsboller
  • Dronningens fødselsdag d. 16. april: Boller og chokolade
  • "Lille bededagsaften”: Hveder
  • Sct. Hans Aften d. 23. juni: Hot dog
  • Mortensaften d. 10. november: Andesteg m/tilbehør og ris a' la mande

JUL:
December måned:

Årlig julefrokost for beboere på ældrecentre samt personale, den samme dag efter Køkkenområdets menuplan.

Inden jul udsendes plan for:

  • smørrebrød
  • kage til juleugen
  • hjemmebagte småkager

Den 24. december til frokost/middag:
Køkkenområdet sender menuforslag ud, hvorfra de enkelte ældrecentre selv kan vælge.

Den 24. december til aften:
Den varme hovedret er andesteg med diverse tilbehør og ris a'la mande med kirsebærsovs.

Personalet på ældrecentrene skal selv koge kartofler, varme kød og sovs.

NYTÅR:
Den 31. december til middag:
Serveres kogt torsk med sennepssovs, æg, rødbeder og citronfromage.

Den 31. december til aften:
Køkkenområdet sender menuforslag ud, hvorfra det enkelte ældrecentre selv kan vælge.