Service fra Køkkenområdet

Døgnkosten leveres efter godkendt kvalitetsstandard

Morgenmad
Ældrecentrenes afdelinger bestiller råvarer til morgenmad.

Frokost
(bestilles på on-line-bestillingslisten)
Der tilbydes:
Brød
Kødpålæg
Fiskepålæg
Salater, f.eks. makrel,-  eller hønsesalat
Pålægspynt
Ost
Råkost

Eftermiddagskaffe 
Kage efter Køkkenområdets bageplan.      
Der er altid alternativer til dagens kage at vælge imellem.
                
Aftensmad
Der tilbydes en hovedret og en efterret/forret.
Der kan der tilkøbes pasta, ris, kartofler, kartoffelmos, grønsager, råkost og dressing, sødt, surt og diverse tilbehør til menuerne (bestilles på on-line-bestillingslisten).
Der kan desuden - efter vurdering til den enkelte person - fravælges fisk, indmad, fjerkræ, lam, svin, okse, røget, pasta, løse ris, kål samt bælgfrugt.

Portionsstørrelse, aftensmad
Hovedret:
80 g hel kød, 100 g fars eller fisk
125 g kartofler, 75 g ris eller pasta
1,2 dl sovs
50 g grønsager
1 dl råkost eller rødkål
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra portioner af de enkelte komponenter af hovedretten.

Efterret/forret
2 dl dessert, mælkegrød eller frugtgrød
2,5 dl supper
4,5 dl husholdningssupper

Aftenskaffe
Brød til aftenkaffe kan bestilles efter Køkkenområdets bageplan.