Service fra Køkkenområdet

Døgnkosten leveres efter godkendt kvalitetsstandard

Morgenmad
Ældrecentrenes afdelinger bestiller råvarer til morgenmad.

Frokost
(bestilles på on-line-bestillingslisten)
Der tilbydes:
Brød
Kødpålæg
Fiskepålæg
Salater, f.eks. makrel,- tun- eller hønsesalat
Pålægspynt
Ost
Råkost

Eftermiddagskaffe 
Kage efter Køkkenområdets bageplan.      
Der er altid alternativer til dagens kage at vælge imellem.
                
Aftensmad
Der tilbydes en hovedret og en efterret/forret.
Desuden tilbydes dagligt grønsager, råkost og dressing, sødt, surt og diverse tilbehør til menuerne.
Der tilbydes efter vurdering til den enkelte person fravalg af fisk, indmad, fjerkræ, lam, svin, okse, røget, pasta, løse ris, kål samt bælgfrugt.

Portionsstørrelse, aftensmad
Hovedret:
80 g hel kød, 100 g fars eller fisk
125 g kartofler, 75 g ris eller pasta
1,2 dl sovs
50 g grønsager
1 dl råkost eller rødkål
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra portioner af de enkelte komponenter af hovedretten.

Efterret/forret
2 dl dessert, mælkegrød eller frugtgrød
2,5 dl supper
4,5 dl husholdningssupper

Aftenskaffe
Brød til aftenkaffe kan bestilles efter Køkkenområdets bageplan.